Bezorgen:

Wij verpakken de aardappels zorgvuldig zodat ze netjes en onbeschadigd bij u aangekomen. 
Onze verzenddagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag. Heeft u een spoed bestelling? Laat dit dan weten in het kopje 'opmerkingen' of bel even. 
De verzendkosten tot 20 kg bedragen € 6.40 binnen Nederland. 

Voor bestellingen boven de 20 kilo graag even bellen of een email sturen.

Afhalen:

Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen bij ons in de winkel in Opperdoes. U hoeft van te voren geen bestelling te plaatsen in de webshop als u deze zelf komt afhalen.

 

Bewaren:

De aardappelen kunt u  6-8 weken goed houden, het liefst bij 5-10 graden Celsius. Belangrijk is dat de aardappelen op een donkere plaats bewaard worden, het liefst in een kartonnen doos met bijvoorbeeld een krant eroverheen. Wanneer de aardappelen te lang worden blootgesteld aan daglicht kleuren deze groen. Vooral bij de nieuwe oogst met een zeer dunne, tere schil gaat dit erg snel.

 

Voordelen kopen via opperdoezerronde-online:

* geen zwaar gesjouw met uw aardappelen
* ongewassen, puur van smaak
* het gehele seizoen dezelfde aardappelen van dezelfde tuinder
* van echte Opperdoezer grond

Het retourneren van uw bestelling

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. 

U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

 

Klachtenafhandeling

Wij doen er alles aan om continu de kwaliteit van onze producten op peil te houden. Mocht u onverhoopt een slechte ervaring hebben met onze service of producten verzoeken wij u om ons te informeren. Wij streven ernaar om uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst te beantwoorden. 

Uw klacht kunt u per e-mail of telefonisch aan ons doorgeven. 

E-mailadres: info@opperdoezerronde-online.nl
Telefonisch: 06-22875377